El passat dimecres dia 22 de Febrer de 2017, el Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya i alguns dels seus Agremiats, van visitar la 35ena edició de Cevisama 2017, la fira de ceràmica i equipament per a cuines i banys que cada any es realitza a la Fira València.

Cevimasa, permet als professionals del sector, poder veure en un sol lloc tota l’oferta de la indústria ceràmica Espanyola i aquest any s’han complert les expectatives dels organitzadors, superant els 80.000 visitantes, davant els 76.000 de l’última edició.

Des del Gremi creiem que és molt important que els professionals estigueu actualitzats en tant totes les novetats en revestiments, taulells, banys i cuines.
Aquest tipus d’esdeveniments permet, a més de conèixer les novetats quant a materials i accessoris, veure les tendències decoratives. Podeu descarregar l’informe de tendències ceràmiques 2017-18 aquí.

Entre moltes altres novetats i fent un brevíssim resum, el més destacat han estat les imitacions a marbre amb acabats mat, imitacions a terratzo en diverses tonalitats, els taulells amb volums i els grans formats en peces de fins a 3’20 x 1’60 metres.

Fabricants, distribuidors, grans grups de compra, arquitectes, interioristes, disenyadors, així com el Gremi i els Agremiats, han omplert durant tota la setmana els passadissos de la Fira de Valencia.

El Gremi va acompanyar a molts Agremiats en la seva visita, la majoria d’ells van visitar tots els Salons Els més visitats van ser el Espacio Cocina-Sici i el de Cevisama, el saló Promat va ser el menys visitat.

Les valoració dels nostres agremiats als salons visitats ha donat una mitja d’un 6 sobre 10. Comenten que la majoria de productes que van veure a la fira, ja els coneixien, s’ha vist alguna novetat en plats de dutxa, campanes de cuina, mobles de bany i alguna novetat en electrodomèstics.
El 89% dels nostres Agremiats asseguren la seva intenció de tornar l’any vinent.

Tots afirmen estar contents d’haver fet aquesta visita conjuntament amb companys Agremiats, ja que així van poder comentar, compartir i aprendre sobre temes comuns. Valoren aquesta experiència com a molt positiva i amb ganes de repetir-ho l’any vinent.

Des del Gremi hem pres nota dels vostres suggeriments i farem tot el possible per millorar la sortida del proper any, us agraïm la molt bona valoració feta a la gestió del Gremi.