Primera Trobada exclusiva de Tècnics en Reformes d’Interiors que va tenir lloc el passat divendres 22 d’octubre a Torre Jussana.

Es tractava d’una exclusiva reunió de professionals de les reformes d’Interiors que ja compten amb la Certificació Professional de Tècnics en Reformes d’Interiors (certificació que impulsa el Gremi de Reformes d’Interiors de Catalunya).

Es van reunir els alumnes de les tres convocatòries (un total de 39 professionals) i actualment hi ha 11 alumnes més que estan cursant la formació.

A la trobada es va fer un repàs de l’origen i trajectòria del TRI (des del seu origen al 2019 fins a l’actualitat).

Es va fer entrega de diplomes als alumnes de les dues últimes promocions, de mans del President del Gremi (Sr. David Albert Castellvi) i de la Secretari del Gremi (Sra. Roser Valls).

Es va parlar de la renovació de la certificació, té una validesa de 3 anys ja que està sotmesa a la normativa ISO IEC 17024 que acredita l’empresa certificadora TÜV Rheinland.

L’any 2022 la primera promoció de Tècnics en Reformes d’Interiors haurà de fer la renovació de la Certificació mitjançant una formació tècnica de 15 hores i un exàmen per validar els coneixements.

L’acte va comptar amb la presència del Director de Pimec Comerç el Sr. Miguel Àngel de Garro, la Sra. Sonia Garcia Responsable Nacional de Certificació de Persones de TÜV Rheinland així com el Sr. Vicente Martinez-Cosentino de la coneguda marca Cosentino, tots ells donen suport a la Certificació Professional.

Es va desenvolupar en un agradable ambient on van estar present el bon humor a càrrec d’una actuació de màgia que van poder gaudir els assistents mentre prenien un refrigeri a l’exterior.

Un brindis grupal va tancar la Trobada.