Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Qui som

4 novembre, 2016

Qui som?

El Gremi de Reformes d’interiors de Catalunya és una associació professional que representa l’empresariat del sector de la reforma integral, l’interiorisme i la decoració dins el territori català, especialitzada en les cuines i els banys. Té com a objectius principals la defensa dels interessos col·lectius dels professionals del ram, la protecció i ampliació dels seus drets i l’assoliment dels objectius comuns de la professió.
Som una entitat sense ànim de lucre i els nostres recursos provenen dels serveis que prestem als professionals i de les quotes que paguen les empreses agremiades.
El Gremi va néixer el 1986 davant la necessitat de constituir a Catalunya una associació que agrupés i representés els empresaris dedicats a l’ofici de la reforma.

Que fem?

Donem suport a l’activitat quotidiana de les empreses de reformes amb un ampli ventall de serveis que augmenta dia a dia.
El Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya és l’entitat que representa al col·lectiu empresarial del sector de la reforma integral i decoració d’interiors, amb especialització en les cuines i banys.
Tenim a la disposició dels nostres agremiats serveis d’informació, formació i assessorament, alguns gratuïts i d’altres al més baix cost possible, complint d’aquesta manera amb l’objectiu de dotar a les PIMES i MicroPIMES del nostre sector d’una sèrie de serveis que són de difícil i costosa incorporació dins la seva reduïda infraestructura empresarial.Aquestes empreses, mitjançant aquests serveis i reduccions, aconseguiran una important millora del seu nivell competitiu, disposant dels mateixos serveis i garanties dels que gaudeixen empreses amb una major estructura humana i tècnica.

La força d’aquesta unió ens permet:

90b7e1ee279c1d41d98e446a800e4899
La defensa dels interessos dels nostres empresaris davant les administracions públiques i la participació significativa a les institucions empresarials i socials, fent de corretja de transmissió en ambdós sentits de les reivindicacions i sol·licituds dels agremiats per una part, i de les notícies i ordenances que afecten el sector amb ajuts, subvencions, convenis col·lectius, i cursos de formació per l’altre.
  • L’obtenció de convenis de col·laboració amb l’administració pública i amb empreses de qualitat contrastada que ens facilitin el desenvolupament de la nostra feina, així com les millors condicions de compra pels agremiats de tots aquells productes i serveis vinculats al nostre segment d’activitat.
  • El desenvolupament d’iniciatives i projectes per dinamitzar, actualitzar, i dignificar el sector.
  • La disposició del Gremi com a «casa comuna», el lloc de trobada on l’agremiat pot adreçar-se per aportar els seus suggeriments, idees, queixes o problemes que permetin, mitjançant la força de tots, la solució o millora dels temes que afecten el nostre col·lectiu.

Memòries anuals

icono-pdf-web
icono-pdf-web

icono-pdf-web

icono-pdf-web

On estem?

La nostra oficina es a la Plaça Letamendi nº2, 1r 1a.

El nostre horari es:

Dilluns a dijous de 9.00 a 17.00
Divendres de 9.00 a 15.00

Vine a informar-te!