La nit del 23 de novembre va tenir lloc el Sopar Anual del Gremi de  Reformes d’interiors, cuines i banys  de Catalunya.

Va tenir lloc al restaurant Mana 75 de Barcelona  i es van reunir 100 persones en una nit molt especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris tots,  agremiats, proveïdors i col·laboradors.

El President del gremi, el Sr David Albert va obrir l’acte amb unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els que han fet possible la celebració de l’esdeveniment, destacant els nous projectes que es posaran en marxa l’any vinent: la certificació professional pel professional de les reformes d’interiors, i la plataforma on-line de pressupostos.

Seguidament, el Sr. Alejandro Goñi, President de PIMEC Comerç i el Sr Miquel Donnay, President del Consell de Gremis, es van adreçar als assistents amb paraules encoratjadores i felicitant al Gremi per la tasca feta, convidant-nos a tots a seguir en la mateixa línia.


Seguidament el Sr Secretari, Oscar Nieto, va entregar els diplomes als Socis Honorífics, professionals que ja han finalitzat la seva etapa laboral, però que mantenen la vinculació amb el Gremi, de igual forma que ho van fer al llarg de la seva trajectòria professional.

El sopar va estar amenitzat amb un espectacle sorprenent i engrescador, de la mà de l’artista KYRA, qui va cantar, ballar í  interactuar amb els pressents, patrocinat per NEOLITH.
Es van sortejar regals, cortesia dels nostres col·laboradors: GALA, Catalònia Ceràmic i SAUNIER DUVAL.
També es va fer entrega d’un petit obsequi als guanyadors de la troballa del “gazapo”.
Seguidament, els assistents van gaudir d’unes copes per cortesia de TECLISA i el Gremi.

Podeu veure la galeria de fotos del Sopar Anual Gremi 2018 

Veure galeria

Podeu veure el vídeo

Gràcies a tots el que vàreu fer possible la celebració.

Us esperem l’any vinent !