La nit del 24 de novembre va tenir lloc el Sopar Anual del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.

Va tenir lloc al SHOWROOM BCN i es van reunir prop de 100 persones en una nit especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris tots,  agremiats, proveïdors i col·laboradors.

La Directora del Gremi, Maribel Torrents, va obrir l’acte amb unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els que han fet possible la celebració de l’esdeveniment.

JWhatsApp Image 2017-11-27 at 11.07.42 (1)

Seguidament, el Sr David Albert, com a President del Gremi, es va adreçar als presents, envoltat pels membres de la Junta Directiva i personal del Gremi. Va fer un repàs de les actuacions efectuades des del Gremi al llarg de l’any 2017, i dels nous projectes de cara a l’any vinent.

A continuació, el Sr. Carles Gironès, Vice- President de PIMEC Começ va felicitar al Gremi per la tasca feta.

Al final del sopar es va realitzar un concurs, QUIZ de Película, a on els assistents van tenir que posar a proba els seus coneixements cinèfils.

ZIMG_5361

Els guanyadors van obtenir un premi, cortesia dels nostres col.laboradors : Catalonia Ceràmic, Parquet LLobregat i Euro BCN.

Seguidament, una “mà innocent” va extreure quatre noms d’entre els presents, que van resultar agraciats amb un regal cortesia de SAUNIER DUVAL i CATALONIA CERÀMIC.

1IMG_5364

Gràcies a tots el que van fer possible la celebració.

Podeu veure la galeria fotogràfica Sopar Anual Gremi 2017

Podeu veure el vídeo que està a Youtube