El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

En què consistirà la Setmana del Comerç?

Sessió inaugural: La Setmana del Comerç arrencarà el 20 de març a la Llotja de Mar, amb la presentació a càrrec de l’Hble. Conseller, Sr. Jordi Baiget, i la descripció de totes les activitats.

Jornades “Comerç increïble”: Aquestes sessions tindran lloc al Mobile World Centre de plaça Catalunya, els matins dels dies 21, 22, 23 i 24 (de 9:30h a 12.30h). L’objectiu és generar una plataforma de reflexió per als temes que interessen a tots sobre comerç, fomentar idees i compartir recursos per enfortir la competitivitat de les empreses de comerç. Estigueu atents a la publicació del programa.

Activitats del món associatiu: Les associacions d’arreu del país durant a terme activitats dinamitzadores coincidint amb la Setmana del Comerç.

+ info del programa

ENTRADES GRATUITES