Barcelona, 30/03/16.- El President del Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya, Sr. Jose Luis Gaspar, va assistir aquest dimecres amb el Comitè Executiu de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), encapçalat per la presidenta de l’entitat, M. Rosa Eritja, a la reunió amb el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i amb el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. per tal de demanar una Llei general de comerç per a Catalunya, que impliqui una actualització i una posada al dia de la Llei d’horaris comercials, així com la regulació de les rebaixes i dels equipaments comercials a la trama urbana.


Igualment, els membres de la CCC també han demanat el suport de la Generalitat a l’hora d’impulsar l’ús de les noves tecnologies al comerç de proximitat, així com estratègies per fer créixer les vendes al sector, atesa la certa paràlisi que s’ha viscut en el primer trimestre de l’any. Alhora, també ha demanat ajuda a l’administració per fomentar l’associacionisme comercial arreu de Catalunya i per fer créixer el comerç de proximitat, un sector que dóna feina a més de 320.000 persones.

D’altra banda, l’organització ha pogut explicar de primera mà els projectes que està posant en marxa, com són la targeta “Compradors pel país” o els certificats de professionalitat, entre d’altres.

gremi-cuines-banys-reformes-catalunya-president-carles-puigdemont-generalitat

gremi-cuines-banys-reformes-catalunya-president-carles-puigdemont-generalitat