Unes 400 persones i 100 empreses participen a la tercera Jornada de Networking Espai Làbora. El Gremi participa en aquest programa. 

El Born Centre de Cultura i Memòria ha estat aquest dilluns dia 15 de maig de 2017 l’escenari de la tercera jornada Espai Làbora, una cita a la qual han assistit unes 400 persones participants del programa i 100 empreses col·laboradores vinculades al projecte. El Programa Làbora, que lidera l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb les entitats socials ECAS, FEICAT i Creu Roja, està dissenyat per capacitar i posar en contacte persones en situació de vulnerabilitat amb el teixit empresarial de la ciutat. Durant l’any 2016, per exemple, va ser l’origen de la signatura de 1.967 contractes laborals, enfront dels 1.537 contractes que es van signar un any abans.

El Gremi ha estat una de les  100 empreses que han rebut el distintiu Segell Làbora com a reconeixement a la seva participació en el Programa.

Que es el Programa làbora?

Un programa per al foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències. El treball en xarxa entre Serveis Socials i un equip de professionals permet oferir assessorament i suport en la selecció del millor perfil i acompanyar a la persona candidata de manera individual en la seva adaptació al nou lloc de treball.

El Programa LÀBORA vincula l’empresa en un projecte de responsabilitat social i, alhora, us permet formar part d’un projecte de ciutat que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Per a més informació Fes Clic Aquí