El Gremi continua treballant per tal que els vehicles dels professionals agremiats disposin de les millors condicions per estacionar a la ciutat de Barcelona.

El President del Gremi,  el Sr David Albert, es va tornar a reunir amb la direcció de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona el dia 26 d’octubre, per seguir insistint en les reivindicacions dels nostres professionals agremiats.

Hem arribat a una proposta d’acord inicial que consisteix en que a més a més de les 2 hores ja pactades de matí i tarda en horaris entre les 8.00-10.00h i entre les 14.00h a 20.00h, hi haurà una ampliació de 6 hores, 6 cops al mes..

Tenim el compromís per part del consistori de seguir parlant per trobar solucions consensuades, però almenys informar-vos dels avenços que a poc a poc anem assolint.

Tanmateix seguim lluitant per la rebaixa del cost de l’àrea verda i blava pels professionals agremiats.

El divendres 28 d’octubre al Ple de l’Ajuntament es va portar aquest acord.

Us informarem puntualment en el moment que es posi en marxa de forma oficial i l’aplicatiu estigui en funcionament.

Recordeu que disposem del vostre certificat personalitzat a les oficines del Gremi, així com dels nous distintius adhesius pels vehicles.

Els podeu passar a recollir en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres, de 9.00h a 17.00h i els divendres entre les 9.00h i les 15.00h.

Si ens truqueu abans de venir, ho tindrem tot a punt per que us ho emporteu sense perdre temps. Tel 934517446