El Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys de Catalunya estrena nova imatge

Dijous 22/06/2018 al vespre, el Gremi va celebrar l’esdeveniment de presentació de la nova imatge corporativa, així com de la nova denominació.

Un dels objectius del Pla de màrqueting del Gremi era la renovació de la imatge corporativa, adequant-la als nous temps i tendències i forma part del projecte del Gremi en pro dels nostres associats.

Dins del marc de col.laboració amb la Escola de Disseny La Llotja, la nova imatge va ser un dels treballs de curs dels alumnes segon curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic

collage

De entre tots els treballs, la Comissió del Gremi va triar una  imatge corporativa fàcil de recordar, senzilla, advocant pel menys és més, coherent amb els valors i objectius del gremi, atemporal i a la vegada, que ens aporta diferenciació.

No va ser una tarea fàcil ja que tots els treballs eren de gran qualitat.

La guanyadora va ser l’alumne Imma Marro.

 

 

 

Aquesta nova imatge de marca és més moderna i acord amb les tendències actuals.

 

Logo_quadrat

 

La denomicació del Gremi també s’ha adequat a la realitat de les seves empreses representades: Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys, de Catalunya, englobant d’aquesta forma tota la reforma integral.

El nou logotip refelexa l’esperit del gremi: reforç i unió.

Per tal de plasmar aquets dos conceptes, s’ha utilitzat una imatge gràfica que representa els pilar i les bigues que conformen l’estructura de una llar.

El Gremi actua com a paraigua i els pilars que ho sustenten  representen a les empreses que el conformen.

PLAFONS_Página_2

A l’esdeveniment, al que van acudir prop de 60 persones, el president del Gremi, David Albert, va dirigir unes paraules de benvinguda als assistents, la directora Maribel Torrents va explicar el procés de creació de la nova imatge i el col.laborador extern, Diego Albadalejo, va fer un petit speech sobre la importància de la imatge de marca.

 

 

 

collage 2collage 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seguidament, l’acte va  estar amenitzat amb la intervenció de dos humoristes “Improscrits”

Gràcies a tots els que vareu participar i acompanyar en una vetllada molt especial!