Barcelona Meeting Point
20ª Edició
Del 19 al 23 d’Octubre de 2016
Palau 8 – Fira Barcelona – Plaça Espanya

                                                                                                                              
Dimecres a Dissabte: 10 del matí fins les 8 del vespre sense interrupció.
Diumenge: de 10 del matí fins les 3 de la tarda.

El teu Gremi t’estarà present al CLÚSTER “REFORM POINT”

QUE ÉS EL MEETING POINT?

És l’únic Saló immobiliari professional e internacional d’Espanya. Amb caràcter anual, des de 1997, s’ha convertit en la cita obligada del sector immobiliari.
En 5 dies, s’ofereix la possibilitat de cotactar amb les personalitats mes rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats d’inversió, finançament, tendències.

Consta de tres parts diferenciades:

  • – El Saló Professional. On el visitant podrà coneixer els últims projectes i serveis d’empreses immobiliaries, promotors, institucions, intermediaris, constructores….
  • – El Saló Gran Públic. Ofereix al ciutadà d’apeu, tot tipus de productes i serveis en relació amb el sector immobiliari. En aquest Saló estarà el “REFORM POINT”
  • – El Symposium Internacional. Es podran conèixer les idees i la informació que suministren els autèntics líders del sector nacional e internacional.


QUE ÉS EL “REFORM POINT”?

Aquest any, el Meeting Point presenta com a novetat un espai destinat a interrelacionar les  empreses vinculades al sector de les reformes, decoració d’interiors i rehabilitació d’habitatges i  locals comercials, amb els particulars i els altres actors dels sector inmobiliari (promotors immobiliaris, institucions públiques, empreses de “project management”, intermediaris i gestors immobiliaris, arquitectes, enginyers, consultors i bufets d’advocats, empreses constructores, societats inversores, entitats financeres, revistes tècniques, portals immobiliaris).

• La idea de crear aquesta nova àrea d’exposició sorgeix de la constatació de diversos factors que es varen produir durant el 2015: d’una banda, segons l’INE (Institut Nacional d’Estadística) els habitatges de segona mà van ser els que varen impulsar amb força la compravenda  d’habitatges (creixement del 39,2% experimentat durant els 11 primers mesos respecte l’any 2014) i aquests necessiten ser reformats i, d’altra, el fet de que Catalunya ha estat un dels principals motors del mercat, tan sols per darrere d ’Andalussia i per davant de la Comunitat Valenciana i Madrid (El Mundo – novembre 2015).

QUI HI HAURÀ AL  “REFORM POINT”?

Serà la zona exclusiva per a empreses que es dediquen a les reformes, instal.lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis.

Aquesta zona, comptarà amb diversos stands així com amb una zona comú, amb taules i sofas, on poder reunir-se amb clients potencials, tant particulars com empreses del sector immobiliari.

QUE FARÀ EL GREMI PER MI AL  “REFORM POINT”?

El Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya, serà allà per tal de representar a tots els seus agremiats. Fent publicitat de tots vosaltres i recomanar-vos com a Professionals de la Reforma.

Si NO vols que el Gremi faciliti les teves dades (Nom Comercial, adreça, web, mail i telèfon) a tercers (clients potencials), mitjançant el directori d’agremiats, podeu exercir el vostre  Dret d'oposició a la cessió de les dades anteriorment esmentades i per a la finalitat expressada, feu-nos-ho saber remetent un escrit per correu ordinari a: GREMI DE CUINES BANYS I REFORMES DE CATALUNYA C/ Diputació 238-240 1er 1a 08007 Barcelona.

Repassa les teves dades al buscador de la web del Gremi.

Entenem que si en el termini de 10 dies laborals, comptats des de la recepció d'aquest escrit, no us oposeu de forma expressa i per escrit, a aquesta cessió de dades, atorgueu el vostre consentiment tàcit, perque el Gremi  puguin informar de les vostres dades.

PUC PARTICIPAR AL  “REFORM POINT”?

Des del Gremi hem aconseguit que els nostres agremiats tingueu unes condicions avantatjoses si voleu participar amb un stand.

COM PUC VISITAR EL  “REFORM POINT”?

Com a Agremiat del Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya, disposeu d’entrades Gratuïtes.

Demaneu les vostres entrades al mail cuinescat@greincat.cat, les entrades són limitades.