Arran dels esdeveniments previstos per aquest divendres 21 de desembre, el GREMI apel·la a la tranquil·litat i a la normalitat en el comerç durant el transcurs de tota la jornada.

Durant tot el dia es preveuen aturades a tot el país, manifestacions per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona i una vaga general de 2h (entre 12.30h i 14.30h) convocada pel sindicat Intersindical-CSC. És per això, que per respectar i garantir un correcte desenvolupament de l’activitat productiva i econòmica del comerç s’aconsella tenir en compte les següents recomanacions:

–   Evitar l’ús dels transport privat sempre i quan sigui imprescindiblement necessari, especialment si es vol accedir a la ciutat de Barcelona. La part sud de la ciutat estarà pràcticament tancada, per part dels cossos de seguretat pública, a la mobilitat urbana de vehicles per garantir la celebració del Consell de Ministres. Així doncs es recomana l’ús del transport públic sempre que sigui possible.

–   Utilitzar els canals de comunicació oficials i xarxes socials de la Generalitat de Catalunya (@gencat), Mossos d’Esquadra de Catalunya (@mossos), Emergències 112 (@112), Ajuntament de Barcelona (@barcelona_cat i@barcelona_ajuntament), Guardia Urbana de Barcelona (@barcelona_GUB) i Atenció Ciutadana (@barcelona_010)  com a fonts fiables per seguir i conèixer l’estat dels esdeveniments previstos.

Davant els problemes previstos de mobilitat per demà divendres, el personal del GREMI estarà a la vostra disposició durant el matí (de 9.00 a 15.00h) del 21 de desembre als telèfons 678 748 531 (Laura)  / 629 793 985 (Maribel) o enviant un correu electrònic a cuinescat@greincat.cat