Com ja és habitual, el Gremi organitza la visita a CEVISAMA (València), amb tots vosaltres.

Dimecres 22 de febrer amb EUROMED

SORTIDA:  7.00 h Estació de Sants  i arribem a València a les 10.05h. TORNADA:  18.00 h i arribarem a Sants a les 21.10h

Pels nostres agremiats el cost total del viatge és de 32 €/persona i trajecte

Ens encarreguarem de la gestió de les teves entrades, els bitllets de tren i el dinar a la Fira.

MOLT IMPORTANT:

CAL EFECTUAR EL PAGAMENT DELS BITLLETS DE TREN AL COMPTE DEL GREMI ABANS DEL DIA 7 DE FEBRER.

T'apuntes?
descarrega't el formulari, omple les dades i ens ho envies per mail

inscripcions


CEVISAMA

Amb 35 anys d'experiència com a certamen monogràfic del sector ceràmic. És un aparador de referència internacional en paviments i revestiments ceràmics, equipament de bany, pedra natural, fregides, esmalts i colors ceràmics, teules i maons, materials i utillatge, i maquinària.
Si vols tenir una visió àmplia de les innovacions en fabricació i les novetats de productes, de les propostes de decoració més actuals i de les peces de disseny que atrauran les mirades, a València trobarà tota aquesta oferta agrupada.

SICI – ESPACIO COCINA del 20 AL 24 de febrer
Trobareu la participació de més d'un centenar de firmes nacionals i internacionals i marques expositores,(un creixement en la seva oferta del 25%respecte a la seva última edició).

Serà un aparador de les millors marques de mobles de cuina.

Veurem les noves tendències en les cuines, el paper de la cuina en la llar, el nou model de negoci de les botigues de cuina, el disseny en el sector, casos d'èxit o ‘showcooking’ en directe de prestigiosos cuiners.


NOU SALÓ PROMAT 2017 DE MATERIALS PER A PROJECTES I REFORMES del 22 al 24 de febre
r
Es tracta d'un nou saló 100 % professional especialitzat en materials, tecnologia i solucions per als projectes de decoració, interiorisme i contract.

Un nou concepte de fira, de caràcter exclusiu i seleccionat amb un centenar d'expositors en el qual els fabricants de terres, armaris, portes, finestres, panells, revestiments, equips i tecnologia puguin presentar d'una forma àgil, senzilla i directa les últimes innovacions pels professionals del sector.

PROMAT se situarà en el Pavelló 8 de Fira València, directament connectat amb Espai Cuina SICI i amb accés directe als pavellons on es celebra Cevisama.