Us convidem a la sessió de presentació de la Guia “Rehabilita’m! Fes-me eficient i saludable” que tindrà lloc el dijous 19 d’abril a les 15h a La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)

Des del Gremi hem preparat un document amb Recomanacions eficients en la reforma que podeu aplicar a les obres de reformes, dins del marc del Pla d’Acció de Sostenibilitat, al qual la majoria de vosaltres us vareu adherir.

L’objectiu d’aquesta guia és facilitar al ciutadà i als professionals que no estiguin especialitzats en eficiència energètica informació útil per prendre decisions sobre la renovació energètica dels edificis. Amb aquesta renovació es busca reduir dràsticament el consum energètic, alhora que millorar les condicions de salut i confort, més enllà de les obligacions reglamentàries.

A la guia s’aborda, principalment, l’habitatge, però també s’inclouen recomanacions i directrius per al sector terciari present a la ciutat (petit comerç, oficines, etc.).

La guia ha estat elaborada per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, que han liderat el projecte E4: Endolla’t a l’Estalvi i Eficiència Energètica, en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima. La presentació serà a càrrec de dos dels experts de l’equip que l’han realitzat.

Podeu consultar el Programa Presentació Guia Rehabilita’m

Inscripcions a través del següent formulari