Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Calculadora de finestres energètica

10 octubre, 2018
simulador-de-mesures-rehabilitacio

Calculadora de finestres eficients

finestres

L’ICAEN posa a disposició de l’usuari una nova eina virtual per calcular quin tipus de finestres són les més eficients per a cada llar.

L’aplicació calcula quin tipus de finestres són més adients en funció de la zona climàtica on està situat l’edifici i l’orientació de cada finestra, i el cost d’adquisició aproximat sense instal·lació ni impostos.

També dona una idea de l’estalvi econòmic (€) en energia consumida (kWh/any) que suposaria el canvi de finestres.

El resultat serà una guia del que caldrà demanar a l’instal·lador per a tenir unes finestres eficients que ajudin a estalviar energia, reduir el soroll i aconseguir més confort a casa. Instal·lar unes finestres energèticament eficients redueix la demanda d’energia, afavoreix el medi ambient i fa casa nostra més sostenible.

Rehabilitar és tornar una cosa a l’estat que tenia abans. En aplicar-ho al camp de la reforma, s’ha d’anar més enllà i no només recuperar la bellesa inicial que tenia l’edifici quan es va construir sinó posar-lo al dia en els requisits actuals de seguretat, accessibilitat o confort, entre altres.

Ens referim a rehabilitació energètica quan parlem dels elements que permeten que aquesta renovació també augmenti l’eficiència energètica de l’habitatge.


Comparteix!