La nit del 24 de novembre va tenir lloc el Sopar Anual del Gremi de  Reformes d’interiors, cuines i banys  de Catalunya.

Va tenir lloc al restaurant Quinto Quinta  i ens vàrem reunir 115 persones en una nit molt especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris,  agremiats, proveïdors i col·laboradors.

El President del Gremi, el Sr. David Albert va obrir l’acte amb unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els que han fet possible la celebració de l’esdeveniment, destacant la materialització de la certificació professional de Tècnic en Reformes d’Interiors (#TRI).

El Sr. Óscar Nieto, Vicepresident del Gremi, va destacar la importància i necessitat del sector en poder comptar amb un reconeixement oficial i internacional que avali els coneixements i experiència dels professionals del sector.

A continuació, el Sr. Ricardo Duarte, cap de Certificació professional de TÜV i el Sr. Joan Guillén, President del Consell de Gremis, es van adreçar als assistents amb paraules encoratjadores i felicitant al Gremi per la tasca feta, convidant-nos a tots a seguir en la mateixa línia.

Pere Nabot rebent el diploma de Soci Honorífic

Alumnes de la Primera promoció del curs de Tècnic en Reformes d’Interiors

Carnet i certificat del curs de Tècnic en Reformes d’Interiors

Seguidament el Sr David Albert Castellví, va entregar el diploma de Soci Honorífic al Sr. Pere Nabot, professional que ja ha finalitzat la seva etapa laboral, però que manté la vinculació amb el Gremi, de la mateixa manera que ho va fer al llarg de la seva trajectòria professional.

Es van donar els diplomes, certificats, orles i carnets als alumnes de la primera promoció del TRI. Aquests van ser:

 

David Albert Castellví de Referhome, Adrés Cervantes Clemente de Cercuines, Robert Costa Tabero de Interiorisme Costa Costa, David Francisco Chillón Osuna de DL Estudio, Carlos Ferrer Abalos de Studi+2, Víctor Gimeno Pastor de DryWall, Jullye Haynes Rivas de Punt de Vista, Juan José López Ramón Estudio B91, Gisela Lucas Cabot de Amida Reformes, Eva Martínez Navarrete de Estudio B91, Josep Maria Oró Albuixech de Nivell Estudi, José Luis Rivera Gancedo Neoforma, Jordi Romero Murillo de Badastil, Aleix Salvadó Bonet de Serveis el Pla, Rosa Maria Sanjuan Munté de Alex Moya, Javier Soler Martín de Estudio B91 i Roser Valls Suñé de Maquisan

El sopar va estar amenitzat amb un espectacle de la mà d’Edu Mutante, qui va fer un monòleg, patrocinat per NEOLITH.
Es van sortejar regals, cortesia dels nostres col·laboradors: Bigmat Garro, Catalònia Ceràmica, Viajes Oda i Saunier Duval.
Seguidament, els assistents van gaudir d’unes copes per cortesia del Gremi.

Podeu veure la galeria de fotos del Sopar Anual Gremi 2019

Gràcies a tots el que vàreu fer possible la celebració.

Us esperem l’any vinent !