Contingut especial per a professionals agremiats.

El Gremi de reformes participarà en el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 en el Rebuild, el dia 1 d’octubre a les 12h a la Secció Smartliving. El ponent serà el secretari del Gremi, el Sr. Òscar Nieto.

A més, gràcies a l’acord de col·laboració entre el Gremi de reformes i REBUILD 2020, ens complau oferir-te una invitació BUSINESS PASS gratuïta i/o un 50% de descompte en el Premium VIP PASS perquè no et perdis la gran cita de 2020 per a l’edificació.

Passos a seguir:

  1. Introdueix el codi descompte 5DSPF per obtenir un Business Pass (màxim 2) o 4ELWY per obtenir un 50% de descompte en el Premium VIP PASS.
  2. Selecciona el tipus d’entrada
  3. Fes click a continuar.
  4. Gaudeix del teva entrada!

REBUILD (29 de setembre – 1 l’octubre | Barcelona – CCIB) és l’esdeveniment boutique d’innovació per transformar i impulsar l’edificació a través de la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i el disseny.

 

Descobreix al showroom exclusiu les últimes innovacions, solucions i materials per a l’edificació amb empreses líder com Aedas Homes, Grup Avintia, Baxi, Simon, Grohe, Soler & Palau, Neinor Homes, Egoin, Finsa, Saint-Gobain, Jacob Delafon, Strugal , ALDES, KLH, Siber, Thermochip, Zennio i més de 160 marques.

 

Al costat del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major fòrum de coneixement i tendències amb un programa únic de conferències. Més de 280 experts mostraran els projectes més disruptius i casos d’èxit per a cada segment del sector (habitatge, hotel, retail, oficina, sociosanitari i institucional) i amb una agenda pròpia per a cada perfil professional (promotor, constructor, arquitecte, aparellador, enginyer, instal, dissenyador d’interiors).

A més, altres activitats com el Talent Marketplace, ConstructionTech Startup Fòrum, Fòrum de Construcció en Fusta, Fòrum de l’Instal·lador, Summit de Directors de Compres, BIM Summit, Summit d’Enginyers, CEO Leadership Summit i els Advanced Architecture Awards, fan d’REBUILD una plataforma única de negocis i networking a el més alt nivell.

 

REBUILD marcarà el full de ruta del futur de l’edificació i és, sens dubte, una cita ineludible per als professionals que volen impulsar la seva activitat a l’major nivell de competitivitat i innovació i portar els seus projectes d’edificació a una nova dimensió.