El Gremi ha estat present  al Congreso Nacional de Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0 REBUILD 2018.

Ha reunit a més de 9.000 arquitectes, constructors, promotors, professionals de la reforma i instal·ladors amb una completa agenda per cobrir els interessos de cada perfil professional del sector de l’edificació.

S’han donat cita les més rellevants figures del sector de la reforma, la construcció, la rehabilitació o l’hàbitat, amb 121 ponències, conferències i xerrades

La trobada ha reunit a empreses de totes les indústries que componen el sector de l’edificació, la reforma, la rehabilitació i l’hàbitat, i ha donat a conèixer les seves novetats, compartint  coneixements  per al sector del bany, el sector de les instal·lacions, el de les cuines o el de les façanes.

Hem pogut veure a professionals del món acadèmic, tècnic i professional  en ponències i taules rodones en les quals s’han transmès  les últimes tendències del sector, les innovacions més trencadores i també s’estan apuntant les millors solucions per als problemes als que s’enfronta el sector.


S’han tractat conceptes i solucions per a l’eficiència energètica, la rehabilitació, l’interiorisme, el cohousing, l’autoconsum i el consum energètic gairebé nul.
La innovació en l’urbanisme, el disseny, la il•luminació i tota la tecnologia aplicada a habitatges connectats, construcció off-site, Big Data, nanotecnologia i també la innovació amb l’aplicació de la realitat virtual al procés arquitectònic o la introducció de la física, la intel•ligència artificial, emocional i la biologia en l’edificació.
Finestres connectades, banys que evolucionen fins al wellness, domòtica intuïtiva, fusta amb nanotecnologia, il•luminació intel•ligent i climatització eficient són algunes de les novetats i solucions que s’han vist aquests dies en la nova fira per al sector de l’edificació.
Han participat empresas innovadoras i ha estat una plataforma de llançaments en exclusiva de més de cent nous materials o solucions per al sector :Velux, Roca, Simon, Baxi, Egoin, Eurecat, Prest, Porcelanosa, Rockwool, Knauf, Vaillant, Prinex, SAP, HP, Jacob Delafon o Würth, entre unes altres.

Per primera vegada, tots els agents que componen el cicle de vida d’una edificació, han estat junts per debatre sobre el futur del sector, que es reuneix amb força i aires de canvi. Hem d’apostar per la tecnologia, la industrialització i treballar de la mà amb conceptes com l’economia circular o la sostenibilitat. Pujar-se al carro de la transformació és l’única manera de sobreviure al futur.
Els professionals del sector de la construcció, reformes i rehabilitació entenen la innovació com un aspecte essencial per aconseguir major competitivitat.
El futur està marcat per l’eficiència i l’ús de les energies renovables.
Hem rebut la visita d’alguns del nostres professionals agremiats i de moltes empreses amb les que col.laborarem pel vostre benefici.