El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha creat l’app “Rehabilita, una llar eficient”, una aplicació per a mòbils i tauletes que dona orientació als ciutadans sobre la reducció de la demanda energètica i la millora del confort que es poden aconseguir en un habitatge, en funció de les actuacions de rehabilitació que s’hi realitzin.

Si vols una llar eficient, aquí tens la nova aplicació per a mòbils i tauletes que dóna orientació als  sobre la reducció de la demanda energètica i la millora del confort que es pot aconseguir en un habitatge, segons les actuacions de rehabilitació que s’hi realitzin.

Aquesta aplicació orienta sobre les mesures que permeten reduir la demanda energètica i millorar el confort dels habitatges.

L’eina permet obtenir, en funció de les mesures escollides, el cost d’inversió, l’estalvi energètic i l’estalvi econòmic, el temps necessari per amortitzar la inversió i la millora del confort de l’habitatge.

Es poden calcular les mesures de cadascun dels habitatges en funció de les necessitats de cadascú.
L’objectiu de l’aplicació és orientar al ciutadà amb propostes personalitzades i eficients per reduir la demanda energètica i millorar el confort de l’habitatge.

Com?

Si vius a l’àrea metropolitana de Barcelona et convidem a que facis una simulació dels consums energètics del teu habitatge i valoris les possibles millores que et proposem segons la inversió màxima que vulguis destinar.

L’aplicació treballa d’una manera molt didàctica i intuïtiva, fomenta les bones pràctiques que suposa la rehabilitació energètica i posa de manifest els avantatges que suposa per als ocupants i usuaris dels habitatges.

Si voleu fer-ne ús, us la podeu descarregar en aquests enllaços directes “App Store”o en “Play Store”.
app rehabilita