Et convidem a REBUILD 2018, l’esdeveniment d’innovació per impulsar els teus projectes i reformes

REBUILDREBUILD  (www.rebuildexpo.com)  és el nou esdeveniment boutique en la confluència amb la innovació de materials, el disseny, la tecnologia i la sostenibilitat en l’edificació que es celebra del 26 al 28 de setembre de 2018 a Barcelona.

Descobreix les últimes tendències i innovacions per impulsar els teus projectes i reformes en un showroom amb més de 200 signatures i el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 amb més de 250 experts internacionals i verticals per a cada segment del sector.

BIM, Eficiència Energètica, Arquitectura Avançada, Disseny, Construcció 4.0, Domòtica, Smart Lighting, 3D Printing, Proptech, Buildtech, Interiorisme, Nous Materials, Construcció en Fusta, Passivhaus, Estratègia, i Construcció Sostenible són algunes de les temàtiques principals del congrés.


El GREMI DE REFORMES D’INTERIORS, CUINES I BANYS DE CATALUNYA t’ofereix la possibilitat d’assistir a REBUILD.

Tots els Professionals Agremiats, disposeu de dues entrades Bussines Pass de manera gratuïta i de descomptes en les entrades Premium Vip Pass.

Posa’t en contacte amb el Gremi i demana el  teu codi.

Utilitza el codi que et donarà el gremi per aconseguir el teu Business Pass gratuïta o un 50% de descompte en l’entrada Premium VIP.

 

Demana el teu codi

 

https://www.rebuildexpo.com/visitar/tickets-y-beneficios/

https://tickets.rebuildexpo.com/


Consulta l’agenda completa aquí:

Per tot això, REBUILD es converteix durant 3 dies a l’any en el cim anual d’innovació per a tots els professionals del sector.

Descobreix tota l’agenda d’activitats com el HabitUP Starup Forum, el Open Innovation Marketplace o els Instalgrames a la nostra web (www.rebuildexpo.com)

 

Agenda Rebuild

Uneix-te a la innovació

Captura