El Gremi de Cuines, banys i Reformes va estar present a la celebració del 30è aniversari dels Premis Pimes i el 10è aniversari de la Fundació PIMEC.

Sota el lema “Junts fem pinya”, la nit d’enguany ha girat al voltant de la importància de l’associacionisme empresarial. Un gran castell a càrrec dels ‘Castellers de Castelldefels' s’ha alçat al Palau Sant Jordi per simbolitzar la força, el seny, el creixement, el compromís i l’esperit de superació de les pimes catalanes i la necessitat d’estar junts i “fer pinya” per aconseguir els nostres objectius comuns. Més d’una trentena de representants de gremis i associacions s’han animat a “fer pinya” durant la construcció del castell.

                   

A més, el sopar ha tornat a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents s’han destinat al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

En la gala d’enguany s’ha premiat a Món Empresarial (Premi al Millor Treball Periodístic en temes econòmics); el Gremi de Carnissers de Barcelona i Comarques (Reconeixement en el Comerç); AGIC – FERCA (Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva); Beabloo (Premi DIPLOCAT a la Diplomàcia Empresarial Catalana); l’Institut La Garrotxa (Col·laboració Empresa-Formació Professional); Numintec Comunicaciones (Premi Fundació PIMEC als Valors d’empresa); Associació Priorat Enoturisme (Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial); Forn de Pa i Pastisseria Cardona (Premi al Comerç més competitiu); Electronic Intelligent Controls (Premi a la Microempresa més competitiva); Las Montañas del Canadá (Premi a la Petita Empresa més competitiva), i  Maquinaria Industrial Dara (Premi a la Mitjana Empresa més competitiva). 

Podeu consultar aquí la galeria de fotos