Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Estudi d’Interiorisme – Zona Hospital Clínic

18 maig, 2018

 

Estudi d’interiorisme, a la zona d’Hospital Clínic, es Traspassa per Jubilació.

Estudi en plena activitat, amb exposició (de 2017) de 4 cuines Arrital i 2 cuines Inko. 425 m2 en planta y altell de 55 m2 pels tres despatxos.

Les exposicions són de propietat, valorat en 50.000 euros.

Distribuïdors de les millors marques, Miele – Gaggenau – Nef – Bora – Sub_Cero – Gutman – Liebher – De Dietrich – Pando

Es pot optar per Traspàs, Gestió de l’Estudi, Encarregar-se de tot el relacionat amb un estudi de Cuina, Interioristes Freelance.

Lloguer de l’estudi d’interiorisme, 2.000€/mes

Per entrar-hi a treballar, tres llocs de treball amb ordinadors i tot el necessari, tot actualitzat. Entrada de pressupostos i feina.

El local està compartit amb un Servei Tècnic, el que aporta a l’estudi un moviment de gent i negoci elevat.

 


Comparteix!

T'interesa? Omple el formulari!


    D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest document seran incorporades al fitxer creat pel Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya amb la finalitat de gestionar la vostre sol·licitud. El signant d'aquest full d'encàrrec autoritza que s'incorporin les seves dades personals facilitades en aquest document, juntament amb les que s'obtinguin durant el desenvolupament del servei, en el fitxer creat sota la responsabilitat del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya, amb la finalitat de poder desenvolupar la relació i informar dels serveis que ofereix el Gremi..En virtut del que disposa l'article 15 i següents de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en els termes que indica el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en qualsevol moment el titular de les dades personals podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a al Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya C/ Diputació 238-244 1er 1a; 08007 BARCELONA.

    * camps obligatoris