Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Serveis Tècnics

29 juny, 2017
Tots els Professionals Agremiats disposen de condicions exclusives i amb un preu excepcional, negociades des del Gremi com a col·lectiu

img-civilEls professionals agremiats podeu fer les consultes tècniques que necessiteu, de forma gratuïta a la Directora del gremi, que com a  Arquitecte mirarà de proporcionar-vos la millor solució i resposta.

Contacte:

Necessites Cèdules d’habitabilitat, Certificats Energètics, Tramitació de llicències, Projectes tècnics de reforma d’habitatges i locals, Peritatges, dictàmens tècnics, Informes, ITE de l’edifici? Truca al Gremi!

Instal·ladors

 

Els professionals agremiats trobareu assessorament tècnic gratuït telefònic en tot allò referent a instal.lacions, de 8.00h a 20.00h, a més gaudireu d’uns preus especials  d’instal.lador autoritzat amb àmplia experiència en obres de reformes.

 

Contacte:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats

Peritatges

 

Necessites fer un peritatge? Com a agremiat gaudiràs de condicions especials en les tarifes si necessites fer un peritatge.

Omple el formulari

Vols formar part de l’equip de Pèrits del Gremi? Si reuneixes els requisits legals, podràs formar part del nostre registre de Pèrits que et permetrà ser dessignat per torn en els peritatges que ens sol·licitin els particulars.

Llicències d’obres

Aquí trobaràs els enllaços necessaris: