Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Estalvi Expansió

17 setembre, 2020

Gratuït, sense despeses ni comissions

Disponibilitat total i immediata

Genera el teu hàbit d’estalvi

Què és Estalvi Expansió?

És un compte a la vista amb finalitat d’estalvi vinculat al teu compte habitual i destinat exclusivament a estalviar. Mitjançant diferents rutines d’estalvi automàtiques, podràs separar una part dels teus ingressos, quan i com tu vulguis. Així, sense adonar-te’n, ja estaràs estalviant. És com tenir una guardiola virtual.

Què són les rutines d’estalvi?

Són unes regles setmanals que defineixen com, quan i quant vols estalviar. Nosaltres te’n proposarem algunes, però tu decidiràs quines vols activar o, si ho prefereixes, les podràs personalitzar al teu gust. Aquests són els 3 tipus de regles que et proposem:

  • Aportacions periòdiques: Et recomanarem un import setmanal per estalviar sobre la base dels teus ingressos mensuals i adequat per a tu. O, si ho prefereixes, decideix tu de quina quantitat vols fer les aportacions.
  • Arrodoniment: Arrodoneix l’import dels teus pagaments en compte a l’euro següent i així n’estalviaràs la diferència. D’aquesta manera, quan vas al restaurant, pagues la compra o et passen el rebut de la llum, estalviaràs amb l’arrodoniment de cada import fins a l’euro següent, quantitats que s’acumularan setmanalment. No te n’adonaràs i ja estaràs estalviant.
  • Un extra quan plogui: Els dies de pluja no surts tant, de manera que per què no aprofitar per estalviar una quantitat extra? Decideix l’import que vols separar per cada dia de pluja, i s’acumularan setmanalment. Cada dissabte separarem al teu Estalvi Expansió la suma dels dies que ha plogut de la setmana anterior. Així, els dies de pluja deixaran de ser dies grisos i passaran a ser dies d’estalvi.

Però, a més a més, sempre hi podràs fer una aportació extraordinària, tant des del teu compte vinculat com des de qualsevol altre compte, encara que sigui extern.

Què necessito per tenir el meu Estalvi Expansió?

Si ets client de Banc Sabadell i tens un compte a la vista amb finalitat particular, ja pots tenir el teu Estalvi Expansió.