Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Ciberseguretat

16 abril, 2021

El Departament de Markèting Digital de l’Assessoria del Gremi proposa una solució integral feta a mida per protegir i cobrir a PIMEs i despatxos professionals d’aquest risc creixent.

Es diferencien de la resta de l’oferta per oferir un útil ventall de serveis preventius i de gestió d’incidents, una proposta diferencial perquè la vostra empresa o negoci es protegeixin davant riscos de ciberseguretat.

Compten amb una àmplia experiència en oferir serveis d’auditoria i consultoria de ciberseguretat per ajudar a l’èxit de la seva empresa a internet i prevenir ciberatacs.

Serveis de ciberseguretat:

1. Prevenció davant riscos cibernètics

Ciberprotecció: protecció i monitorització remota permanent d’ordinadors. Servei de protecció dels ordinadors del seu negoci davant d’un ciberatac, a través de la supervisió permanentment per un equip de professionals experts en ciberseguretat i solucions tecnològiques avançades que incorporen l’ús d’intel·ligència artificial. A més, en cas de materialitzar-se una amenaça, el servei inclou el suport remot per part de personal especialitzat, que l’orientarà oferint-li les mesures necessàries per mitigar el risc.

2. Gestió d’incidents en ciberseguretat

Si malgrat totes les mesures de protecció que ofereixen es pateix un incident de ciberseguretat, es facilitarà, immediatament, suport a través d’un equip de tècnics especialitzat en informàtica forense que l’assistirà per minimitzar l’impacte de l’incident i resoldre’l el més aviat possible.

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats