Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Adhesió Pla Sostenibilitat del Gremi

10 maig, 2018

Abans del 30 de Juny del 2023

Com adherir-se al pla d’acció del Gremi?

1- Emplenaneu el següent formulari online:

Formulari

2- Les dades les rep directament la Secretaria Comerç + Sostenible de l’Ajuntament, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.

521_FOTOImportant: és important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, expliqueu l’acció/ns proposada/es

Els agremiats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2024:

    •  Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
    •   Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una reducció del 50% sobre el preu públic de gestió de residus.

3- Consulteu el Pla d’acció del Gremi de Reformes d’interiors de Catalunya:

Pla d’Acció 2019:

Veure

Pla d’Acció 2018:

Veure

Pla d’acció 2017:

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible
Anar

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

El  Gremi de Reformes d’interiors de Catalunya està adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des del Gremi de Reformes d’interiors de Catalunya i us demanem que us hi adheriu indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any.