REBUILD és l’esdeveniment boutique en la confluència de la innovació i el disseny, els nous materials i la sostenibilitat, la industrialització i construcció offsite i la digitalització per a transformar i impulsar l’edificació.

Descobreix en el nostre showroom exclusiu les últimes innovacions, solucions i materials per a portar els teus projectes a una nova dimensió amb empreses com Roca, Baxi, Simon, Aedas Homes, Grohe, Technal, Neinor Homes, Egoin, Finsa, Strugal, Titan, RIB Spain i més de 200 marques.

Al costat del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major fòrum de coneixement i tendències amb més de 280 experts internacionals, agenda específica per a cada perfil professional i verticals per a cada segment de la indústria (habitatge, hotel, *retail, oficina, sociosanitari i administració pública).

A més, reuneix altres activitats com el Talent Marketplace, ConstructionTech Startup Fòrum, Construcció en Fusta, Construcció amb Estructures Metàl·liques, Agenda de l’Instal·lador, Summit de Directors de Compres, Leadership Summit i Advanced Architecture Awards, entre altres, que fan de REBUILD una plataforma única de negocis i networking al més alt nivell.

REBUILD és, sens dubte, una cita ineludible per als professionals que volen impulsar la seva activitat al major nivell de competitivitat i innovació

Gràcies a l’acord de col·laboració entre EL GREMI i REBUILD 2019, ens complau oferir-vos una invitació BUSINESS PASS gratuïta perquè no et perdis la gran cita de 2019 per a l’edificació:

Aconsegueix el Business Pass

LINKS DE INTERÉS

Agenda del Congreso Nacional de Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0

https://www.rebuildexpo.com/agenda-2019/

Listado de ponentes del congreso

https://www.rebuildexpo.com/agenda-2019-speakers/

Beneficios de cada pase de REBUILD

http://bit.ly/REBUILD2019_TICKETS

Registro de visitantes

https://rebuild.ticketsnebext.com/Rebuild2019/es/register/registerpage/visitante