TARGETA VERDA:

Les targetes actuals tenen una validesa fins al 15 de maig de 2018.

Per tal d’obtenir la targeta per l’any 2018 us heu d’adherir al Pla D’Acció del Gremi.

La targeta verda per l’any 2018, la podran sol•licitar aquells Agremiats amb domicili fiscal a Barcelona, que s’hagin adherit al Pla d’acció del Gremi.

Aquestes targetes tindran vigència anual, i es podran renovar, sempre que empleneu la fitxa de compromís del Pla d’Acció del Gremi.

DESCOMPTE A LA TAXA DE RESIDUS:

El descompte del 10% a la taxa de residus que es paga l’any 2018, la podran sol•licitar aquells Agremiats amb domicili fiscal a Barcelona, que abans del 30 de Juny de 2017 s’hagin adherit al Pla d’Acció del Gremi.

NO ES PODRAN BENEFIACIAR AQUELLS QUE NO HO FACIN ABANS DEL 30 DE JUNY

L’antic Acord Cívic de l’Ajuntament de Barcelona desapareix.

Abans del 30 de juny cal l’ adhesió de cada agremiat al Pla de Sostenibilitat del Gremi.

Veure complert el Pla d’Acció de Sostenibilitat del Gremi: clik aquí

Adhesió al Pla d’Acció de Sostenibilitat del Gremi: clik aquí

RESUM DE LES ACCIONS DEL PLA D’ACCIÓ DEL GREMI

– El Gremi disposa de Contenidors selectius de paper i plàstic per col•locar als establiments.
Aquells que vulgueu disposar d’un contenidor al vostre establiment, cal que ens ho notifiqueu al Gremi, enviant un mail a cuinescat@greincat.cat .
Es donaran per rigurós ordre de demanda.

– SEPAREM A L’OBRA: Fomentar des del Gremi la separació de residus generats a l’obra ja des de l’origen, és a dir,  la separació de: fusta, guixos i ceràmica, plàstics i metalls.

– PUNTS VERDS: El Gremi farà difusió sobre ón estan i que es pot portar a cada un dels Punts verds de zona i Punts verds de barri de la ciutat de Barcelona.

– CONSUM RESPONSABLE – Informar al client sobre les característiques ambientals dels productes en les obres de reforma dels habitatges, promovent la reducció del consum, l’ús de materials reciclats i l’ús de materials de baix impacte ambiental.
Per exemple: Pintures i vernissos, Enllumenat, Bombetes, Làmpades, Aparells relacionats amb el flux de l’aigua, Aixetes, Ruixadors de dutxa, Cisternes , Dispositius economitzadors d’aigua, Equips i instal•lacions de Calefacció i/o Aigua calenta, Electrodomèstics.