El passat 9 de novembre, el Gremi de reformes d’interiors, banys i cuines de Catalunya es va reunir amb PIMEComerç, Fundació PIMEC i la Xarxa XIB de l’Ajuntament de Barcelona dins del marc del projecte Inclou Futur, un servei de suport i acompanyament a les empreses micro, petites i mitjanes que promou la inclusió de persones amb discapacitat a les pimes del sector.

En aquesta trobada es va donar a conèixer l’existència d’oferta laboral actual i les dificultats que hi ha per cobrir nous llocs de treball. A més, es va aprofitar per presentar els perfils professionals més adients i adequats que té la Xarxa XIB i que podrien ser de l’interès dels nostres agremiats. Totes elles són persones que han treballat i treballen en aquest àmbit, parlem de professionals amb experiència en el sector.
El Projecte Inclou Futur, ofereix un servei gratuït que inclou un acompanyament en el procés de selecció de la persona candidata, un assessorament per a les pimes en matèria de contractació i beneficis fiscals i socials, i un seguiment de la persona candidata al lloc de treball.
A la reunió van participar Maribel torrents, directora del Gremi; Ester Segarra, de l’Ajuntament de Barcelona; Julia Gómez, de la Fundació PIMEC i Álvaro Baena, de PIMEComerç.
El projecte INCLOU FUTUR és un referent en la inclusió laboral de persones amb discapacitat, que s’adapta a les necessitats de tots els sectors i es pot aplicar a qualsevol territori. Ajuda les empreses a ser socialment responsables, facilitant el compromís social i la transmissió de valors com la diversitat i la igualtat d’oportunitats

 

Més informació del project inclou futur