Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Cursos E-learning Bonificables

1 març, 2021

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Grupo Qualia i el Gremi de Reformes d’interiors, cuines i banys de Catalunya teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos e-learning (és a dir, cursos grabats per tal que els pugueu veure a l’horari que millor s’adapti a vosaltres) i que podeu fer bonificables*. (consulteu condicions)

Us adjuntem un resum d’alguns dels cursos que pensem que poden ser del vostre interès, segons l’informe obtingut de l’enquesta realitzada el mes de gener 2022 en que vau manifestar les vostres preferències formatives per aquest any.

Podeu trobar molts altres cursos bonificables a la web de Grupo Qualia, clicant a aquest enllaç.

En cas d’estar interessats en realitzar algun d’aquests cursos, no oblideu indicar que sou agremiats a la persona de contacte de Grup Qualia que podeu trobar les seves dades de contacte al final d’aquesta pàgina.

Més cursos

*INFORMACIÓ BONIFICACIONS:

“La teva empresa disposa d’un crèdit per la formació dels seus treballadors mitjançant l’aplicació de bonificacions a les seves cotitzacions a la Seguretat Social. La formació finançada a través d’aquestes ajudes abarca la formació programada per les empreses, amb l’objectiu de respondre a les necessitats formatives específiques, aixó com els permisos individuals de formació.”

Per a més informació cliqueu aquest enllaç