Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Formació al Gremi

8 febrer, 2017

Al 2023 des del Gremi continuem impulsant la formació pels Professionals del sector de les Reformes. La formació i el coneixement milloren les competències i us proporcionen nous recursos i estratègies.

El format dels cursos és variat (virtual, presencial o mixt), ja que volem facilitar al màxim l’assitència dels professionals. Cada curs l’imparteix un formador amb contrastada experiència i especialitzat en cadascuna de les matèries. Col·laborem amb Pimec Formació, tècnics i arquitectes, especialistes en vendes i màrqueting…

NOVETAT!

Aquest any 2023 iniciem el segon nivell de la certificació Professional en Tècnic en Reformes d’Interiors: Tècnic Superior en Reformes d’Interiors (TSRI)

És la segona certificació personal que impulsem des del Gremi i és la manera de reconèixer la capacitat i competència del Professional del Sector de les Reformes d’Interiors, sobre la base de la normativa ISO 17024.

Aquesta Certificat de competències professionals ISO IEC 17024 i comprèn 6 mòduls independents amb un total de 75 h lectives
Els mòduls es poden realitzar de forma independent, com a cursos individulas dins del Pla Formatiu del Gremi.

Més informació sobre el TSRI