Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Venta d’empresa en funcionament amb establiment a peu de carrer

15 març, 2023

 

 

Si estàs buscant un local comercial a Barcelona ​al carrer Bailen 235 n’hi ha un disponible en aquest moment.

L´espai compta amb 85 metres quadrats i es troba en una ubicació privilegiada amb una bona afluència de persones. A més, si estàs interessat en començar la teva pròpia empresa, hi ha l’opció d’adquirir l’empresa Accessible Reformes, que ve amb la seva cartera de clients, la pàgina web accesiblereformas.com i un posicionament excel·lent a Google.

El lloguer del local és d’uns 1400€ al mes, cosa que és força raonable per a una zona tan concorreguda.

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre el local o sobre l’empresa, pots posar-te en contacte amb el Carlos a través del número 600811551.

Aquest podria ser el lloc perfecte per començar un nou negoci o per expandir-ne un d’existent. La ubicació és excel·lent, lespai és ampli i el preu és raonable. A més, lopció dadquirir una empresa establerta podria ser molt atractiva per a aquells que vulguin començar amb una base sòlida. No dubtis a posar-te en contacte i obtenir més informació sobre aquesta oportunitat única!


Comparteix!

T'interesa? Omple el formulari!


    D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest document seran incorporades al fitxer creat pel Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya amb la finalitat de gestionar la vostre sol·licitud. El signant d'aquest full d'encàrrec autoritza que s'incorporin les seves dades personals facilitades en aquest document, juntament amb les que s'obtinguin durant el desenvolupament del servei, en el fitxer creat sota la responsabilitat del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya, amb la finalitat de poder desenvolupar la relació i informar dels serveis que ofereix el Gremi..En virtut del que disposa l'article 15 i següents de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en els termes que indica el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en qualsevol moment el titular de les dades personals podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a al Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya C/ Diputació 238-244 1er 1a; 08007 BARCELONA.

    * camps obligatoris