La nit del 25 de novembre va tenir lloc el sopar commemoratiu del 30è aniversari del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.

Al restaurant la Fonda del Port Olímpic es van reunir prop de 100 persones en una nit especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris tots,  agremiats i proveïdors i col·laboradors.

RECEPCIO SOPAR 30 ANYS GREMI DE CUINES BANYS I REFORMES DE CATALUNYA

El Sr david Albert, com a President del Gremi, va obrir l’acte amb un discurs de benvinguda, on va fer referència al foment de la solidaritat de les empreses agremiades i va recordar la història del Gremi,  quan un grup d'empresaris va visionar un bon 2 de Juny de 1986, amb 35 botigues en total, que la seva unió seria una oportunitat: “ i ja hem fet 30 anys i l’entitat està viva i forta. Per transformar ens hem d’implicar. Diàleg, pacte i acció “

I va acabar el parlament amb aquestes emotives paraules d’agraïment: “primer per triar una feina com és la nostra, que també és una d'aquelles tasques vocacionals, pel vostre suport en creure en el sentit del Gremi. Agrair també a les empreses privades i entitats públiques, col·laboradors  que algunes d'elles ens acompanyen i donen costat avui aquí,  que amb el seu esforç diari i la seva presència fan possible que puguem mantenir el nostre nivell de servei. I per últim també als nostres predecessors al capdavant de l’entitat, a totes les juntes anteriors per la dedicació personal que han mostrat i per tirar endavant el Gremi durant aquests primers 30 anys de vida.”


Seguidament, la Sra. Maribel Torrents, directora es va adreçar als presents agraint als  agremiats, col·laboradors i a l’equip humà, la confiança i suport  donat.

Aquest any especial d’aniversari, la Junta Directiva va voler honorar amb un detall a les empreses amb una permanència més antiga a la entitat, i junt amb el reconeixement, i la més sincera felicitació, en nom de la Junta Directiva i de tots els que formen part d’aquesta entitat.

El Sr President, Sr. Albert  i el Sr Secretari, Sr Eloi Parent van fer entrega dels guardons a:

El Sr Ramon Mitjans de CUINA CONFORT, al Sr Salvador Payès, al Sr Juan José López de ESTUDIO B91, a la Sra. Pilar Marzo de ACCENTO INTERIORS, al Sr. Andrés Cervantes i Sra. Teresa Osorio de CERCUINES, al Sr Daniel Muñoz de ESPAIS, als Sr Jesús Mejuto i Sr. Mario Mejuto de CUINES ALMANSA, al  Sr Rafael Gómez de GM COCINAS, al Sr Jose Luis Gaspar de MODREGO INTERIORS, al  Sr Wifredo Estévez de DECOR ESTEVEZ, als Sr Carles Llorens  i Sr. Vicens Llorens de DECOREFORMA-CUINA CASANOVA, al Sr Pere Nebot de DECOROGAR, al  Sr Josep Cardona de PRISMA i al Sr Josep Anton López de METROCUADRADO.

Al finalitzar el sopar es va fer un sorteig entre els assistents dels regals aportats pels proveïdors.
Els afortunats van ser: CERCUINES, amb un joc de pals de golf per gentilesa de EURO BCN; BONA QUALITAT amb una romàntica experiència per a dues persones per gentilesa de SAUNIER DUVAL;  DAVELOR amb 1 nit de felicitat amb esmorzar i spa per a dos persones  per gentilesa de BBS ; el Sr Payès amb “dos días con encanto” per a dos persones per gentilesa de EUROBCN; el Sr. Daniel Muñoz amb un Tour Virtual pel seu establiment per gentilesa de TOUR MEDIA; el Sr. Mihai Gavril amb Dos días con encanto per  a dos persones per gentilesa de GRUP EME; el Sr. Xavier Pérez amb un pa “Desconecta tres días” per dos persones per gentilesa de SAUNIER DUVAL i el Sr. Alex Ruiz amb una nit i sopar romàntic per a dos persones per gentilesa de PARQUET LLOBREGAT.

Seguidament va tenir lloc l’espectacle d’IMPROSHOW a càrrec dels IMPROSCRITS Manu Pradas i David Garcia, a on tots els assistents van gaudir i riure.

I, tal com va dir el Sr. President, una darrera reflexió per acabar:
“Celebrem els nostres 30 anys d'història amb els ulls posats en el futur: és un gran repte que requereix de la participació de tots vosaltres”

Gràcies a tots el que van fer possible la celebració.

Podeu veure més fotografies del Sopar fent clic