L’acte, que es va dur a terme ahir  19 de maig a la seu del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.

La nova política municipal d’Habitatge considera que la rehabilitació té una rellevància fonamental, atès que la rehabilitació és una eina clau per abordar les desigualtats socials i millorar la qualitat de vida de les persones.

Per aquest motiu, destaca la convocatòria d’aquests ajuts a la rehabilitació, que té com a objectiu potenciar la rehabilitació de l’interior dels habitatges, a banda de fomentar la rehabilitació d’edificis d’ús residencial.

El President del Gremi, Sr. Josep Luis Gaspar, va presentar als participants d’aquest acte, el Sr, Jordi Amela i el Tècnic de l'Oficina de l'habitatge de Ciutat Vella Sr. Víctor Balbastre Luna.

Al llarg del debat de la jornada van sorgir aspectes rellevants en l’àmbit de la rehabilitació, com són l’intrusisme en el sector, la necessitat de qualitat i transparència i el reclam d’un sector format per empreses que destaquin per la seva professionalitat.

Es van concretar les actuacions del nostre sector que poden ser subjectes a aquests ajuts i les condicions per accedir-hi.

En breu el Gremi us facilitarà tota aquesta informació de manera detallada.