Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Grosfillex

11 juliol, 2019

Obra seca en cuines i banys en menys de 48H amb les baldoses click GX Wall+

Desde GROSFILLEX , fabricant de revestimient decoratiu per parets i sostres, t’hem preparat un cloud on-line amb varies fotos de projectes realitzats amb els nostres revestimients decoratius : https://goo.gl/NnAfyM

 1. Reformes de banys en hotels: instalació directa sobre la ceràmica existent.
 2. Instalacions en restaurants  i locals comercials.
 3. Reformes residencials.

Els nostres revestimients són totalment hidròfugs i ignífugs. Gràcies a la impresió digital 3D, oferim un nou servei de personalizació i impresió sobre panels d’alta densitat. Disposem d’un magatzem regulador a Espanya amb més de 800 referencies en stock i entreguem en qualsevol punt de la península.


Tarifes i Catàlegs:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Contacte:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats

Et recordem a continuació les principals innovaciones presentades a la fira INTERHOTEL BARCELONA :

– GX WALL + , noves llosetes de ceràmica composite amb sistema click (format 30 x 60 x 5mm) -> ideal per reformes de banys en el sector CONTRACT.

Nou format de 45*90cm i 17*120cm.

– ELEMENT 3D PREMIUM:  panels decoratius amb impresió digital  (2.6M d’alto x 0.500cm x 8mm) -> 100% DECO , amb efecte 3D!

Grosfillex presenta el nuevo revestimient decoratiu GX Wall+, disponible en sis acabats minerales, efectes ciments i pissarra.

– ELEMENT 3D PREMIUM :  paneles decorativos con impresión digital  (2.6M de alto x 0.500cm x 8mm) -> 100% DECO , con efecto 3D !

Es tracta d’un revestimient 100% PVC amb partícules minerals, de 5 mm de gruix que ha sigut creat a partir d’un innovador sistema de rajoles compactes de 30×60 cm, amb sistema d’unió a 4 testa.

Totes les series, en els seus diferents acabats ofereixen un elevat disseny, sense pèrdua de calitat, resistencia i de fàcil manteniment.

Aquesta nova solució constructiva en sec permet reduirels costos de l’enrajolat i la sustitució de la superfície existent en una reforma.

La seva calitat és molt elevada amb una classe d’uso molt intens en zones d’agua i per suposat, de molt fàcil instalació i sense obres.

Poden instalar-se sobre el revestimient existent, sense necesitat d’arrancar-lo i generar runes, amb el consegüent estalvi de temps i diners.

En aquest sentit, la unió de les lames es realitza amb un sistema encadellat garantitzant una total estanquitat de la superficie. S’instal·len directament sobre qualsevol suport utilitzant l’adhesiu de muntatge MS Polímer ‘GX Extra Power’.

Aquest sistema és resistent al desgast, a les ratllades, a les taques, a la humitat, no es decolora, a més, és hidròfug, ignífug i estanc. Per últim, és de fàcil manteniment i neteja.

GX Extra Power, poderós adhesiu

Innovador sistema de llosetes compactes d’alta densitat i lleugeres, mesuren 30cm X 60cm X 5mm.

La unió de les lames es realitza amb un sistema encadellat garantizant una total estanquitat de la superfície.

Tots els dissenys de revestimient Grosfillex GX Wall+ convencen per les seves qualitats. Disponible en 6 acabats minerals, efectes ciments i pissarra arriben a una nova dimensió de diversitat creativa, aportant al producte una sensació de realisme i naturalitat total.

Les rajoles compactes GX WALL + són:

 • Resistent al desgast.
 • Resistent a les ratllades.
 • Resistent a les taques.
 • No es decolora.
 • Resistent a la humitat.
 • Fàcil muntatge.
 • Hidròfug.
 • Ignífug.
 • Estanc.
 • Respecte el medi ambiente.
 • Fàcil neteja.

Fitxa tècnica GX Wall +

 • Tipologia productiva: 100% PVC amb partícules minerals.
 • Acabats: Decoracions Minerals: Darck Stone, Grege Stone, Grey Concrete, Beige Concrete, Grey Slate, Cream Slate. Superfícies amb textura i relleu.
 • Format: 30cm X 60cm X 5mm.
 • Característiques: Fàcil d’instalar, fàcil mantenimient i alta resistència.
 • Tipus d’instalació: Amb adhesiu MS Polímero GX Extra Power directament sobre la superfície existent.