Barcelona Meeting Point és l'únic Saló Immobiliari professional i internacional d'Espanya. De caràcter anual, des de la seva fundació en 1997 s'ha convertit en la cita obligada de l'immobiliari a la tardor.

En tan sol cinc dies, ofereix la possibilitat de contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats d'inversió, aconseguir finançament per a un projecte, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci. BMP consta de tres parts diferenciades: el Saló Professional, el Saló Gran Públic i el Symposium Internacional.

La 20ª edició de Barcelona Meeting Point destinarà, per primera vegada, dins del Saló Gran Públic, una zona exclusiva per a empreses que es dediquen a les reformes, decoració d'interiors, instal·lacions i rehabilitació d'habitatges, locals comercials i/o edificis a la qual hem denominat “REFORM POINT”.

Oferta especial per tots els agremiats del Gremi de Cuines Banys i Reformis de Catalunya que vulguin contractar un Stand per a la zona d'exposició del Saló Gran Públic.

Fes clic aquí per veure l'oferta