L'Assemblea General del Gremi de cuines, banys i reformes de Catalunya, a la qual va assistir-hi més d'una veintena d'agremiats, va tenir lloc el passat dimarts 4 d'abril a la seu del Gremi.

La reunió va estar Presidida pel Sr. David Albert Castellví, assistit pel Secretari Sr. Eloi Parent Rovira i la Directora del Gremi, Maribel Torrents.

El President va iniciar l´acte e amb una cita que recull molt bé l'esperit del Gremi:

“El secret de l’èxit no és preveure el futur, si no crear una organització que  prosperi en un futur que no es pot preveure” 

Es va aprovar l'acta de l'Assemblea del 2016, l'estat de comptes a 31 de desembre del 2016,  i es va realitzar un exhaustiu resum de les activitats dutes a terme durant el pasat exercici, amb la presentació de la Memòria Anual 2016.

Es van exposar els motius de l'augment de les quotes a partir del mes d'abril i el pressupost previst per l'any 2017, amb els objectius pel present exercici i les previsions de creixement, així com algunes de les actuacions previstes. 

Al finalitzar l'Acte, es va sortejar entre els presents un sopar per dues persones i els assistents van gaudir d'una estona per compartir opinions al voltant d'un refrigeri.

Queda a la disposició de tots els agremiats la consulta de qualsevol document
que estimeu oportú consultar.

En breu l'Acta de l'Assemblea estarà disponible a la web del Gremi.

Com sempre per a qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per telèfon o per correu electrònic a les oficines del Gremi.

Podeu veure el vídeo de l'Assemblea en aquest enllaç